Het koor

Informatie  over Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda in Voorthuizen.

Vox Vivenda is een Hervormde Zangvereniging in Voorthuizen. Opgericht op 29 oktober 1947. De Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda heeft sinds 30 januari 2020 Henk van der Maten als dirigent. Naast Nederlandstalige liederen zingen wij ook wel liederen in een andere taal. Vol enthousiasme studeren we op de repetitieavonden onze liederen in. Gezelligheid en saamhorigheid mag ook niet ontbreken. De ingestudeerde werken worden ten gehore gebracht tijdens concerten en zangdiensten in Voorthuizen of elders in ons land.

Samen willen wij op de repetitieavonden en tijdens concerten en zangdiensten de naam van onze Schepper, onze Heiland en Verlosser groot maken en Hem loven. Wij willen graag Zijn naam en Zijn grote werken doorgeven aan ons publiek.

Vaste concerten en zangdiensten:
-Passie en Paasconcert
-Najaarsconcert, gehouden in de Herv. Dorpskerk in Voorthuizen
-Kerstzangdienst op Eerste Kerstdag, gehouden in de Herv. Dorpskerk in Voorthuizen.

Medewerking verlenen wij aan o.a.:
– Zangavonden ten bate van diverse stichtingen
– Benefietconcerten ten bate van een goed doel
– Zomeravondzang in Katwijk aan Zee

Lidmaatschap & repetities:
– Dames en heren in de leeftijd van 18 tot 70 jaar mogen lid worden van Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda. U bent van harte welkom en u heeft maximaal 3 repetitieavonden de gelegenheid vrijblijvend mee te repeteren.
– De repetities worden iedere woensdagavond gehouden in Kerkelijk Centrum “Bethabara”, van den Berglaan 79 in Voorthuizen, van 19.45 uur tot 21.45 uur. Tussen 20.45 uur en 21.00 uur is er een korte pauze en gelegenheid voor koffie of thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)