Rabobank Clubkascampagne 2018

Logo_RCC

Dit jaar doet ons koor Vox Vivenda weer mee met de Rabobank Clubkascampagne 2018. Bent u lid van de Rabobank Gelderse Vallei, dan willen wij u vragen om op
ons koor te stemmen, want elke stem is geld waard! Om te mogen stemmen moet u lid zijn van Rabobank Gelderse Vallei.
Als u nog géén lid bent, kun u het lidmaatschap aanvragen via http://rabo.nl/gv/lidworden. 
Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000! Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Het bedrag, dat wij met uw stem binnen hopen te halen, willen we besteden aan de uitvoering van het Oratorium Exodus. Dit oratorium hopen we zaterdagavond 6 oktober ten gehore te brengen.  Zoals ongetwijfeld bij u bekend is, zijn er flinke kosten verbonden aan het organiseren van zo’n concert. Denkt u bijvoorbeeld alleen al aan het inhuren van musici.

Per lid mogen er 5 stemmen uitgebracht worden.  Als u ons koor Vox Vivenda een warm hart toedraagt, dan willen wij u vragen om 2 x op Vox Vivenda te stemmen.
Als vrienden van de andere koren in ons dorp Mannenkoor Euterpe, Vrouwenkoor Euterpe en het koor Choir4Hope waar onze dirigent ook de medewerking aan verleend, is afgesproken elkaar te ondersteunen bij deze Rabobank Clubkas Campagne.

Daarom geven we het advies, 1 x op Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe, 1x op Interkerkelijk Vrouwenkoor Euterpe en 1x op Choire4Hope (Barneveld) te stemmen.  Maar een vrije andere keuze is natuurlijk aan u zelf.  Alvast bedankt voor uw steun!!

Wij zouden het erg waarderen als u deze mail doorstuurt naar uw netwerk, zodat nog meer mensen, die lid zijn van Rabobank Gelderse Vallei, kunnen stemmen op ons koor!
Beslis mee en steun het verenigingsleven. Geef ons uw/jouw stem van 28 mei t/m 11 juni op www.rabobank.nl/gv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)