Concertverslag 17 december 2016

Vox Vivenda en Fontanus trakteerde de aanwezigen op een prachtig concert!

 

Zaterdagavond, 17 december 2016, was de Dorpskerk in Voorthuizen één van de vele plaatsen waar mensen terecht konden voor een kerstconcert.

Vele luisteraars hebben aan de uitnodiging gehoor gegeven  en in een volle kerk genoten van de gevarieerde avond. Door veel samenzang, koorzang, door het gastkoor Mannenkoor Fontanus uit Putten en onze Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda werd al zingend het komende kerstfeest aangekondigd. Mooi dat deze samenwerking die wij voor de eerste keer uitvoerden zo’n succes is geworden.

Orgel en pianosolo door André de Jager (orgel) en Hans Veldhuizen(vleugel) als ook het instrumentale intermezzo door beide heren en Maurice en Janita van Dijk op de trompet was een geslaagde samenwerking door dit kwartet.

Door de goede samenwerking tussen dirigenten Evert van de Veen (Fontanus) en Peter Overduin van Vox Vivenda, kunnen we terugzien op een geweldig fijne avond.

Vox Vivenda zal Eerste Kerstdag, 25 december 2016, in de kerstzangdienst die om 19.00 uur begint in de Dorpskerk, de kerstzangdienst ook haar medewerking verlenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)