Rabo ClubSupport 2020



Dit jaar doet ons koor Vox Vivenda weer mee met Rabo ClubSupport. Bent u lid van de Rabobank Gelderse Vallei, dan willen wij u vragen om op ons koor te stemmen, want elke stem is geld waard! Om te mogen stemmen moet je lid zijn van Rabobank Gelderse Vallei. Als je nog géén lid bent kun je het lidmaatschap aanvragen via de site van Rabobank Gelderse Vallei. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei opnieuw € 200.000! Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe groter het geldbedrag is, dat uitgekeerd wordt. Het bedrag, dat wij met uw stem binnen hopen te halen, willen we besteden aan de uitvoering van komende concerten. Elke keer zijn er flinke kosten verbonden aan het organiseren van een concert. Denk b.v. aan het inhuren van muzikanten.

Per lid mogen er 5 stemmen uitgebracht worden. Als u ons koor Vox Vivenda een warm hart toedraagt, dan willen wij u vragen om 2 x op Vox Vivenda te stemmen. Als vrienden van de andere koren in ons dorp (Mannenkoor Euterpe en Vrouwenkoor Euterpe) en het koor Choir4Hope, waar onze oud-dirigent zijn medewerking aan verleent, is afgesproken elkaar te ondersteunen bij deze Rabo ClubSupport. Daarom geven we het volgende stemadvies:

1 x op Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe, 
1 x op Interkerkelijk Vrouwenkoor Euterpe en
1 x opChoir4Hope (Barneveld)
Maar een vrije andere keuze is natuurlijk aan u zelf.

Wij zouden het erg waarderen, wanneer u deze mail doorstuurt naar uw netwerk, zodat nog meer mensen (die lid zijn van Rabobank Gelderse Vallei) kunnen stemmen op ons koor! Beslis mee en steun het verenigingsleven. Geef ons uw/jouw stem van maandag 5 oktober tot en met zaterdag 24 oktober 2020.

Alvast bedankt voor uw steun!!

Wanneer er nog vragen zijn, schroom niet en neem contact op met:

Gerard Vermeulen, Penningmeester Vox Vivenda; penningmeester@voxvivenda.nl

Peter Kuijt, 2e Voorzitter Vox Vivenda; pkuijt@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)