Afsluiting seizoen & zomerzangavond op 18 juni 2014

Katwijk aan Zee

Als afsluiting van ons zangseizoen zijn we in Katwijk aan Zee geweest. Om 13.00 uur vertrok de bus, in de regen,  vanuit Voorthuizen.
Aangekomen in Katwijk werden we als verrassing onthaald met koffie en gebak van Petra en Aalt van de Kamp, dit vanwege hun huwelijksjubileum.

Daarna was er vrije tijd: winkelen, een visje of een ijsje eten, op de boulevard of het strand wandelen of heerlijk op een terrasje wat drinken. Inmiddels was het zonnig weer geworden. Om 17.00 uur hebben we genoten van een heerlijke maaltijd.

In koorkleding hebben we ingezongen en om 19.50 uur begon de zomerzangavond.
De leiding was in handen van ds. W.J. Gorissen. Het programma bevatte veel samenzang afgewisseld met koorzang en verbindende teksten.
Het thema was: “de Rijdende Rechter”.

Als koor hebben we de volgende liederen gezongen: Dochter van Sion, Psalm 95, Hava Nagila en Hallelujah.

Andre de Jager begeleide het koor tijdens de dienst. Maarten van der Boon zong met ons mee en Rein van Duijn was organist van de zangdienst.
M. van der BoonWe hebben een mooie avond gehad!  Na afloop snel naar de bus en weer op Voorthuizen aan waar wij om ongeveer 22.00 uur veilig arriveerden. Peter en het koor kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)