Kerstzang 2013

Kerst2013Zoals gebruikelijk sloten we ook het jaar 2013 weer af met veel kerstzang. Op Zaterdag 21 december tijdens een kerstconcert in de Bethelkerk, samen met gemengd koor Jubilate uit Ede en mannenkoor Laudate uit Barneveld, alle 3 de koren olv. dirigent Peter Overduin. 

Het was een mooie avond waarbij de gemengde koren als één groot samengesteld koor mooie kerstliederen liet horen, zoals Heerlijk klonk het lied der eng’len en Herders in ’t veld van Efrata.

Herv. Zangkoor Jubilate en Herv. Zangvereniging Vox Vivenda zingen als één groot gemengd koor samen tijdens het kerstconcert in de Bethelkerk te Barneveld
Ook het mannenkoor leverde een mooie bijdrage met oa. Tell me the story of Jezus en Glory to the King of kings. Dit alles werd afgewisseld met veel samenzang en prachtige instrumentale solo’s van Bert Elbertsen op het orgel en van Hans Veldhuizen op de vleugel.

Kerstzang 2013
Zaterdag 21-12 Bethelkerk Barneveld
Woensdag 25-12 Dorpskerk Voorthuizen

Op 1e kerstdag, woensdag 25 december 2013 was de traditionele kerstzangdienst in de Dorpdkerk te Voorthuizen met medewerking van Vox Vivenda olv. Peter Overduin en organist Evert van de Veen. De opening/ sluiting en meditatie was deze avond in handen van Ds. Smelt uit Voorthuizen.

Ook dit was weer een fijne zangdienst met veel ruimte voor koor- en samenzang. Indrukwekkend was weer het Stille nacht, 4-stemmig gezongen door Vox Vivenda, bij alleen kaarslicht in de kerk.
Met een prachtige samenzang van het Ere zij God, compleet met bovenstemmen gezongen door Vox Vivenda kwam er een einde aan deze fijne kerstzangdienst. Het publiek verliet de kerk onder de klanken van nog enkele bekende kerstliederen éénstemmig gezongen door Vox Vivenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)