Volkskerstzang 2013 – Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium_2013_02Stichting Volkskerstzang Harderwijk organiseerde dit jaar de 19e editie van de volkskerstzang in het DolfijndoMijn van het Dolfinarium in Harderwijk. Vaste medewerkenden op deze zangavonden zijn een samengesteld koor van ‘t Hierder Zangkoor uit Hierden met Pro Ecclesia uit Wezep, olv. dirigent Peter R. Witteveen en pianist Harry Stijf. Samen met Hervormd Zangkoor Jubilate uit Ede vormde Vox Vivenda deze avond het Gastkoor olv. dirigent Peter Overduin.

Volkskerstzang
Donderdag 12 december 2013 – Dolfinarium Harderwijk

In het programma veel bekende en enkele minder bekende kersliederen, gezongen door de 2 grote samengestelde gemengde koren en het kinder/ tienerkoor Jedaja uit Ede olv. dirigent Wilna Grandia, afgewisseld door veel samenzang en muziek van het concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk olv. dirigent René Bos. Hier tussendoor werd het kerstverhaal verteld door mevr. N. de Groot.

Na het Ere zij God werd nog een prachtige show gegeven door enkele dolfijnen, aangevuld met live muziek van het concertorkest, hiemee kwam een einde aan een prachtige avond.

Dolfinarium_2013_01

Het was een mooie ervaring om onze medewerking te verlenen aan deze unieke volkskerstzang in een goed gevulde koepel van het Dolfinarium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)