Passie- Paas Concert in de Maranathakerk Lunteren

Zondagavond  15 maart 2015 mocht, zo halverwege de lijdenstijd, al een klein beetje van het licht van de Paasmorgen  doorschijnen tijdens het Passie- Paas Concert in een goed gevulde  Maranathakerk in Lunteren.  Vox Vivenda  mocht weer haar medewerking verlenen aan een speciale dienst die in deze tijd natuurlijk in het teken stond van het lijden en sterven van Jezus Christus.

Vox Vivenda zong een 7- tal liederen over het lijden en sterven van Jezus en de verlossing hierdoor aan ons mensen gebracht. Hierna bracht Bert Elbertsen een prachtige orgelsolo waarin duidelijk hoorbaar doorklonk het trompetgeschal  waarmee als het ware de Paasmorgen werd ingeluid en de opstanding van Jezus werd aangekondigd.

Na deze orgelsolo volgden nog een aantal liederen over de opstanding van Jezus, waarin ook goed mocht doorklinken hoe de dood hierdoor voor goed is verslagen.Naast de koorzang was er deze avond ook veel ruimte voor samenzang.

Het was een mooie avond voor zowel het publiek als de koorleden en na afloop was er dan ook veel waardering vanuit het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)